Книга: Живіть яскраво
Зображення користувача Наталія Шевчук.
Наталія Шевчук
7.5
Рейтинг: 7.5 (2 голоси)

27.05.2016 - 18:56

Видавництво « Свічадо » вже вкотре завойовує прихильність читачів. Цього разу видавництво порадувало нас цілою серією книг «Пізнай себе». Всі вони є яскравим прикладом практичної психології. Практичною у тому сенсі, що всі теми, які вони охоплюють, узяті з реального життя. Тому книги подарують можливість відчути радість буття собою, допоможуть подолати всі труднощі і депресію, бути ніжним і жити яскраво.
     До серії належить і книга американської письменниці Дотті Білінґтон «Живіть яскраво». Дотті не лише досягла кар’єрних успіхів у бізнесі, але й стала письменницею, консультантом, викладачем і тренером. Попри всі життєві труднощі, вона отримала ступінь кандидата наук, будучи вже у зріломі віці. Світовий успіх мають її новаторські дослідження щодо того, чому  люди розвиваються упродовж усього життя.
     Кожен має можливість жити яскраво та отримувати задоволення від життя. Пишучи книгу «Живіть яскраво», Доті Білінґтон бажала читачам додати кольорів до життя. Вона сподівається, що книга допоможе досягти усіх куточків вашої душі, аби розкрити та реалізувати своє покликання. Книга і справді є цінним порадником, який розповість про 46 способів наповнити будні радістю.
     Прочитавши цю книгу, ви зможете створити хороші стосунки з друзями та родиною, подолати свої проблеми. Книга поглибить ваші навички спілкування і навіть розповість як тримати у формі тіло і розум.
     Серед дев’яти частин ви обов’язко знайдете те, що вам потрібно. Нехай це капітал, друзі та коханці, навіть звички можуть стати яскравішими завдяки цій книзі. Авторка більш за все прагнула донести до читача, що сьогодні – його день. Тому, якщо ви прагнете розвитку, вам обов’язково потрібно віднайти  все  найкраще в собі. Насамкінець книга подарує вам позитивну настанову, ентузіазм та радість.
     У книжці авторки – конкретні та практичні поради для яскравого життя, які вона та її знайомі переживали самотужки. За приклад взяті життєві секрети  надзвичайно активних, динамічних людей, які не припинили розвиватися і пізнавати нове. То чому б вам не скористатися можливістю навчитися на чужих помилках та отримати задоволення від життя.

Шевчук Наталія